Salon in beeld

“Als schoonheidsspecialiste heeft het gebruik van vette plantoliën voor de verzorging altijd mijn voorkeur gehad. De huid wordt dan echt gevoed, gekalmeerd en ik heb nog nooit een nare reactie ervaren. Een vette plantolie gebruiken op de huid is pure harmonie!

De bewustwording onder de mensen groeit. De informatie echter, blijft nog achter. Deze zoekende groep mensen, die het wel belangrijk vinden om bewust te zijn van de natuur maar nog niet de juiste informatie hebben, neem ik graag bij de hand. Ik vind het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn, net zoals de producten van Chi Essential Cosmetics dat zijn!

De huidverzorging, combinatie Skinoil, Balm of Chibutter met Lotion, zonder emulgator vind ik super fijn. Niet alleen omdat er geen conserveringsmiddelen of andere schadelijke stoffen nodig zijn. Ook omdat je hierdoor je dagelijkse verzorging elke keer kunt aanpassen aan de huidbehoeftes.

Ik wil mijn klanten op een huiselijke manier ontvangen in de salon. Daarbij geef ik altijd professioneel, eerlijk en goed advies. Mijn focus ligt op ontspanning in combinatie met huidverbetering! De ontspanning reflecteert op de huid en dit zie je direct terug naar iedere behandeling.” 

Willeke Brink

Schoonheidssalon Livien