CEC alle lijnen

De 5 lijnen van Chi Essential Cosmetics

Chi Essential Cosmetics bestaat uit verschillende vette plantenoliën, essentiële oliën en kruiden- en bloemenwaters. Deze combinatie verzacht, voedt en beschermt de huid. Chi Essential Cosmetics biedt 5 kant-en-klare lijnen aan, verschillende serums en maskers. Met deze lijnen en producten kun je een erg breed scala aan huidproblemen behandelen, iedere klant een persoonlijke benadering bieden en een ontspannen sfeer creëren.

De mogelijkheden van het combineren van essentiële oliën binnen de huidverzorging zijn eindeloos. Wij hebben de beste combinaties vast voor jou gemaakt! De perfecte basis met een duidelijke structuur voor jouw behandelingen. De 5 lijnen hebben ieder een heerlijke geurbeleving en een doelgerichte werking. Kies voor:

 

  • De kalmerende Touch of Chi
  • De balancerende Touch of Lavender
  • De regenererende Touch of Roses
  • De opmonterende Touch of Happiness
  • De rustgevende Touch of Wood

Touch of Chi

Touch of Chi is een unieke, neutrale huidverzorgingslijn en zeer breed inzetbaar. Deze lijn bevat geen etherische oliën en is hierdoor zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Door de combinatie van diverse vette plantoliën zoals hennepzaad, jojoba, sacha inchi en rozenbottel is het een lijn vol actieve en sprankelende werkzame stoffen die verzachtend op de huid werken en daardoor niet overprikkelen.
Bekijk hier de promo video van de Touch of Chi lijn.

Touch of Lavender

Lavendelolie wordt binnen de aromatherapie gezien als de meest veelzijdige essentiële olie. Touch of Lavender kan dan ook niet ontbreken in jouw salon! De geur werkt kalmerend en ontspant bij stress. De bloemige en kruidige lavendel heeft huidherstellende eigenschappen. Daarnaast is deze olie erg zacht voor de huid.
Touch of Lavender stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor werkstoffen beter kunnen worden opgenomen. Deze lijn is zeer geschikt bij allerlei soorten huidproblemen, met de focus op kalmerig, balans en huidherstel.
Bekijk hier de promo video van de Touch of Lavender lijn.

Touch of Roses

Touch of Roses is een luxe lijn speciaal geschikt voor de oudere huid. Wat de lijn uniek maakt is de essentiële olie van de Bulgaarse roos! Rozenolie is een zeer kostbare etherische olie en uniek in zijn werking. De roos is het symbool van schoonheid en liefde. De delicate zoete en bloemige geur heeft al vele mensen verleid. Rozenolie bestaat uit veel werkzame stoffen en dit maakt de olie erg breed inzetbaar voor verschillende huidtypes en huidproblemen. Roos is verzorgend en helend bij huidontstekingen en kalmeert een rode en gevoelige huid. Touch of Roses is de perfecte lijn voor een ouder wordende, verslapte huid dankzij de regenererende werking. De huidstructuur wordt verfijnd. De huid oogt voller en stralender en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.
Bekijk hier de promo video van de Touch of Roses lijn.

Touch of Happiness

Touch of Happiness is een heerlijke oppepper, speciaal geschikt voor de jonge en vette huid. Deze frisse en zoete compositie is een feest voor de zintuigen! Door de combinatie van sinaasappel en mandarijn werkt deze lijn oppeppend voor zowel de huid als de psyche. De etherische oliën van vanille en benzoë zorgen voor een omhullend gevoel en een diepe ontspanning.

Deze lijn geeft de huid energie en voorkomt de eerste tekenen van huidveroudering. De werkzame stoffen in de producten van Touch of Happiness stimuleren de doorbloeding en zorgen voor een frisse egale teint.
Bekijk hier de promo video van de Touch of Happiness lijn.

Touch of Wood

Touch of Wood laat de huid stralen, brengt de huid in balans en laat een fluweelzacht laagje achter op de huid. Het maakt de huid soepel en zacht. Sandelhout, ho-hout en cederhout versterken elkaars werking in deze balancerende Touch of Wood lijn. De warme en omhullende houtoliën brengen evenwicht voor zowel de huid als de psyche.

Sandelhout en ceder bevatten sesquiterpenolen, hoe hoger het aandeel van deze stofjes, hoe ‘stropiger’ de olie is. De geur komt dus langzaam vrij. De geurbeleving komt pas goed tot zijn recht wanneer de producten in aanraking komen met de warmte van de huid. Sesquiterpenolen zijn huidvriendelijk en werken over het algemeen ontstekingsremmend en regenereren op de huid. Ze zorgen ook voor een antioxidant werking in een huidverzorgingsproduct.
Bekijk hier de promo video van de Touch of Wood lijn.