Salon in beeld

“Mijn mooiste resultaat met Chi Essential Cosmetics heb ik behaald met een klant met huidontstekingen. Toen ze bij mij in de salon kwam was ze ten einde raad, alles had ze al geprobeerd! Nadat ik haar huid heb geanalyseerd kwam ik tot de conclusie dat haar huid overprikkeld was van alle verschillende producten die ze steeds (maar voor korte tijd) had geprobeerd. Hierdoor was haar huid erg reactief en uit balans, met nog meer klachten tot gevolg!

Om haar huid te behandelen zijn we begonnen met de basis, de A Touch of Chi lijn. Nadat het met de Cleansing Oil goed ging, hebben we de volgende stap gemaakt naar de Skin Oil in combinatie met het Serum Blue Itis Treatment en het Serum Triple Rosa Mosqueta. Drie weken later al zagen wij het duidelijke verschil!

Haar huid werd rustiger, ontstekingen werden minder en de klant was heel blij. Daar doe je het natuurlijk voor!

De A Touch Of Chi lijn is dan ook mijn favoriete lijn. Zoals ik dat met koken doe probeer ik ook met CEC eindeloos nieuwe recepten uit. Dat de CEC lijn 100% natuurlijk en biologisch is vind ik super! Je kunt ten slotte toch ook niet zomaar alles eten wat op je pad komt? Waarom zou je dat dan wel op je huid doen? Dat je iets op maat kunt maken, speciaal voor de klant geeft het gevoel van persoonlijke aandacht, en daarnaast kan ik zo nog meer doelgericht werken. Voor mij is dat het complete plaatje!”

Nancy van den Brand

Wellnance Aromatherapie & Massages, Bergen op Zoom