Salon in beeld

“Chi Essential Cosmetics is écht 100% natuurlijk! Dit is dan ook de reden geweest dat CEC mijn aandacht trok. Jaren geleden heb ik mezelf verdiept in de stoffen die worden toegevoegd aan huidverzorgingsproducten. Ik vind het storend dat er zoveel merken zijn die zichzelf natuurlijk noemen en toch “troep” toevoegen aan hun producten, die uiteindelijk niks doen voor de huid of zelfs schade aan kunnen brengen. Gelukkig heb ik bij Chi Essential Cosmetics producten gevonden die een mooi resultaat geven zonder onnodige of schadelijke toevoegingen!

3 dagen later stuurde ze mij een foto dat de huid bijna volledig was hersteld! Dit is waar ik het voor doe, je geeft iemands vertrouwen terug!

Toen ik de geuren ervaarde van Chi Essential Cosmetics was ik helemaal om. Het energetische plaatje komt terug in het merk en ook in mijn salon. Mijn visie en de producten van CEC gaan hand in hand. Ik vind het belangrijk dat niet alleen de oppervlakte wordt verzorgd maar ook het innerlijk. Zelf word ik intens gelukkig bij het aanbrengen van de producten en de geurbeleving die hierbij vrij komt.

Regelmatig heb ik klanten die binnen een aantal dagen(!) echt verbetering merken na het gebruik van de producten. Zo had ik laatst een dame die een stress reactie had op de huid met de neiging naar eczeem. Ter einde raad kwam ze bij mij terecht, op aanraden van haar dochter. Ze heeft een behandeling ervaren en kocht gelijk de gehele Touch of Roses lijn. 3 dagen later stuurde ze mij een foto dat de huid bijna volledig was hersteld! Dit is waar ik het voor doe, je geeft iemands vertrouwen terug!

Lieke Wittenberg

Studio Knus, Rosmalen