Salon in beeld

“De passie voor de beauty branche is op mij overgedragen, omdat ik door mijn moeder in het vak ben gerold. Mijn moeder was al bekend met aromatherapie en Chi. Ik ben mezelf steeds meer gaan verdiepen in aromatherapie tot het punt kwam dat Chi Essential Cosmetics de basis werd in mijn salon. Mijn klanten vinden de producten heerlijk, het is makkelijk in gebruik en toegankelijk voor iedereen.

Zelf heb ik een erg gevoelige huid en zo meer mensen met mij. Ik vind het dus belangrijk om iets te kunnen bieden waar iedereen tegen kan en baat bij heeft. Na een lange zoektocht bij vele klanten naar de juiste huidverzorging, zijn de reacties op CEC alleen maar positief. Het betekent echt iets voor de klant en zo wordt het ook ervaren! Het Triple Rosa Mosqueta serum is voor mij een absolute topper. Bij pigmentatie of een droge huid merk ik de beste resultaten.

Geurbeleving en ontspanning werkt door in het hele lichaam en zo dus ook op de huid. Je ziet een huid tot leven komen na een behandeling met de 100% natuurlijke huidverzorging van Chi Essential Cosmetics.

Healthy is beautiful en dat zie ik terug in het resultaat bij mijn klanten.

Madelon Roeloffzen

Schoonheidssalon Madelon, Waalwijk