Salon in beeld

“Chi Essential Cosmetics was voor mij de reden dat ik door kon werken als schoonheidsspecialiste. Een aantal jaar geleden kreeg ik extreme allergieën aan mijn handen en de dermatoloog adviseerde mij om uit het vak te stappen. De allergie die ik had kwam door een vervangend ingrediënt van parabenen. Toen ik zocht naar een oplossing had ik gelijk een goed gevoel bij CEC.

Doordat alles echt 100% natuurlijk is kan ik weer met volle teugen genieten van dit mooie vak.

Ik kom uit de parfumerie wereld dus de producten van Chi Essential Cosmetics waren zeker even schakelen. Maar ik ben echt om, door de positieve resultaten die ik behaal voor de huid en de psyche. Zelfs klanten die al jarenlang crèmes van over de 100 euro gewend waren zijn overgestapt op CEC en dat is natuurlijk niet voor niks.

In mijn salon focus ik niet op een standaardbehandeling. Mijn klanten kunnen een tijd boeken en hierin zelf aangeven wat ze daarin behandeld willen hebben. Als advies geef ik daarbij mijn professionele mening. Het mooie hiervan is dat ik erg persoonlijk en op maat werk. Dit waarderen mijn klanten dan ook. Als je naar de complete mens kijkt en luistert naar je klant en zijn of haar behoeftes kun je de klant optimaal helpen. Het maakt niet uit waar een klant voor komt, huidverbetering of ontspanning, als iemand met een positief gevoel de salon verlaat is mijn missie geslaagd.”

Liane Blokker

Schoonheidssalon Uden, Uden