Salon in beeld

“Omdat ik zelf heb ondervonden hoe vervelend een huidprobleem kan zijn, uitgelokt door één of meerdere toevoegingen werk ik sinds januari 2020 met Chi Essential Cosmetics! Mijn huid reageerde erg fel op bepaalde toevoegingen in cosmetica die ik destijds gebruikte. Na verloop van tijd werd mijn huid zo reactief dat ik zelfs een allergische reactie kreeg op de handschoentjes die ik voor mijn pedicurebehandeling altijd gebruikte. Nu gebruik ik dus alleen nog maar 100% natuurlijke producten, niet alleen voor mezelf maar natuurlijk ook in mijn salon! En hier heb ik al mooie resultaten mee behaald, onder andere met de a Touch of Lavender lijn & het Serum Blue Itis Treatment bij acne.

Dat Chi Essential Cosmetics ‘eetbaar’ is vind ik geweldig!

Deze eis stel ik voortaan aan al mijn producten. In 1997 ben ik gestart met pedicurebehandelingen en ik ben ondertussen al 12 jaar schoonheidsspecialiste. Inmiddels focus ik me volledig op gelaatsbehandelingen en werk ik het liefst met de a Touch of Roses lijn. Ik ben altijd al fan geweest van roos, ook in mijn vorige merk werkte ik met een product met rozengeur. Ik merk dat ik mijn enthousiasme voor roos ook overbreng op mijn klanten. Met name de wat oudere dames kiezen steevast voor roos, wat gezien de werking super is!

Binnenkort mag ik een kleinkind verwelkomen. Omdat mijn dochter in Zwitserland woont neem ik speciaal voor de baby een aantal producten mee vanuit Nederland, onder andere natuurlijk het rozenhydrolaat!”

Esther Verest

Schoonheidssalon Just Beautiful, Leusden