Salon in beeld

“Bewust leven vind ik erg belangrijk en daarom kies ik voor Chi Essential Cosmetics in mijn praktijk. Ik ben klassiek opgeleid als laborante en schoonheidsspecialiste, en ik verbaasde me steeds vaker als ik de etiketten las van verzorgingsproducten. Vaak zaten er weinig ingrediënten in de producten, die bijdragen aan een goede huidverzorging.

Moeder natuur geeft ons een cadeautje aan ingrediënten die bijdragen aan een goede huidconditie dus waarom zouden we daar geen gebruik van maken?

Chi Essential Cosmetics biedt een breed scala aan producten waar je eigenlijk alle huidproblemen mee kan verbeteren. Als ik iets mis in een bepaald product kan ik ook zelf nog essentiële oliën toevoegen. Ook persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk, zowel voor de huid als de psyche en dat sluit goed aan bij de mogelijkheden van Chi Essential Cosmetics.

Mijn cliënten willen graag even ontsnappen van de roerige maatschappij en dit kan ik ze ook bieden. Dankzij de heerlijke geuren en pure ingrediënten die terug te vinden zijn in de verschillende lijnen komen mijn cliënten tot rust terwijl hun huid de voeding krijgt dat het nodig heeft, en ook verdient.

In mijn massage werk ik op de chakra’s en energiebanen. Dankzij deze techniek in combinatie met de producten van Chi Essential Cosmetics zorg ik niet alleen voor een diepe ontspanning, maar zie je ook de huid verbeteren. Mijn cliënten zijn erg tevreden en willen niks anders meer dan 100% natuurlijke huidverzorging.”

Graziella Boelaert

Schoonheidssalon Graziella Boelaert, Grembergen