Salon in beeld

Hoe gezond plantoliën en etherische oliën voor de huid werken, zie je direct terug.

Al na 1 behandeling ziet de huid er gezonder en egaler uit. Mensen zien wat de producten doen en de stap naar producten in thuisgebruik wordt door vele klanten al snel gemaakt. Wellness en huidverbetering gaan hand en hand. De warmte van de geuren blijft als een deken om de klant heen hangen wat zorgt voor een optimale ervaring.

Mijn eerste kennismaking met Chi kwam door mijn moeder. Toen er een professionele lijn kwam voor huidverzorging die ook nog eens 100% natuurlijk was, was ik meteen om! Mijn interesse heeft altijd al gelegen bij de zuivere werking van natuurlijke producten. Chi Essential Cosmetics werd dan ook een logische keuze voor mij.

Naast mijn werk sta ik ook graag in de keuken. Met Chi Essential Cosmetics kan ik ook ‘koken’ voor de huid. Alles kan ik combineren en op maat maken. De variatie mogelijkheden zijn eindeloos en blijven dus verrassend en uniek. Mijn klanten vinden het heerlijk en ik ook! Vanuit Chi Essential Cosmetics worden vele handvaten geboden. Het enthousiasme en de passie vanuit de firma werkt erg aanstekelijk!”

Yvette van Tetering

Salon Je Eigen Tijd, Waalwijk