Salon in beeld

“Mijn salon bevindt zich midden in Amsterdam en de vraag naar ontspanning is hier groot. De  klanten die ik mag ontvangen werken hard en willen graag af en toe een uurtje ontspannen. De vraag naar biologische huidverzorging is groot en groeiend.

Met Chi Essential Cosmetics kan ik volledig natuurlijk werken met als doel huidverbetering en ontspanning.

Mijn absolute favoriet, en zo ook van mijn klanten, is het Triple Rosa Mosqueta serum! Met dit serum behandel ik diverse huidklachten van acne, anti-aging tot aan rosacea. Daarnaast is de ondersteuning die wordt aangeboden vanuit Chi Essential Cosmetics erg goed.

Wat mijn klanten willen kan ik ze bieden dankzij Chi Essential Cosmetics, namelijk: huidverbetering en pure ontspanning. Ik merk dat sommige mensen soms het spoor bijster zijn door alle beauty producten die er op de markt zijn. Ik vind het super leuk om mijn klanten bij de hand te nemen, een goed advies te geven en daarna echt resultaten te zien. Ook mijn klanten ervaren de resultaten van de pure en natuurlijke huidverzorging. Alles wat ik doe, doe ik met heel veel passie, liefde en plezier. Het is niet mijn werk, het is mijn passie!”

Judith van Eerde

Nova Oase, Amsterdam