Salon in beeld

“Toen ik startte met de opleiding tot Raja Yoga Docent, kreeg ik een andere levensvisie. Ik kreeg oog voor ecologisch leven en milieu. Ik vroeg me af hoe ik dit zou kunnen toepassen in mijn werk als schoonheidsspecialiste. Nadat ik jaren werkzaam ben geweest in groepspraktijken in de parfumerie en schoonheidsverzorging, opende ik in 2015 mijn eigen schoonheidssalon; KieZen Kosmetiek.

Ik volgde een opleiding tot aromatherapeut bij Ellen Wagenaar en ontdekte de onbegrensde mogelijkheden. Toch werk ik het liefst met de kant-en-klare producten van Chi Essential Cosmetics. CEC is voor mij echt uniek! Biologische producten vrij van toevoegingen, verpakt in mooie, te recyclen glazen flacons.

Er bestaat transparantie over de herkomst van de ingrediënten en de productie vindt plaats in Nederland. Deze transparantie en ideologie spreekt mij enorm aan!

Na mijn ervaring met reguliere cosmetica, waarmee ik altijd zeer tevreden ben geweest over behaalde resultaten, heb ik mogen ervaren dat ik betere resultaten bereik met Chi Essential Cosmetics bij elk huidtype en elk huidprobleem. Wie had dat gedacht! Ook ik was verrast. En mijn klanten, ze zijn allemaal om.”

Ellen Hendriks

KieZen Kosmetiek, Bodegraven