Salon in beeld

“Eigenlijk is het voor mij een hele logische stap geweest om met Chi Essential Cosmetics te gaan werken. Ik heb al sinds 1986 mijn eigen schoonheidssalon met erg veel plezier. Hier heb ik altijd al met Chi en aromatherapie gewerkt. Ik mengde in het begin eigenlijk alles zelf. CEC is erg populair in mijn salon en iedereen ervaart gelijk de verbetering van de huidconditie. Op deze lijnen had ik al die tijd al zitten wachten!

Zelf ben ik altijd al bezig geweest met natuurlijke huidverzorging omdat ik me altijd al verbonden heb gevoeld met de natuur. Ik zie de plantenoliën en etherische oliën als een geschenk uit de natuur dat veel voor de huid en de psyche kan betekenen. Chi en CEC blijven zichzelf ontwikkelen en ik hierdoor ook! Aromatherapie heeft eindeloos veel mogelijkheden.

Elke keer kan ik mijn klanten weer iets nieuws laten ervaren en wanen ze zich in een echte beleving waar ontspanning voorop staat.

Mijn favoriete lijn is A Touch of Roses. Ik zelf heb hier erg mooie ervaringen mee gehad, de roos staat voor de liefde voor jezelf. Als je goed voor jezelf zorgt kan je ook goed voor de ander zorgen. Tijdens een behandeling is het belangrijk om zelf ook te kunnen ontspannen en dat kan zeker met deze prachtige lijn.  

Met CEC ben je onderdeel van de natuur en kan je alles laten gaan. Het is ontspannend door de heerlijke geuren en het brengt vertrouwen. Ik vind het belangrijk om te kijken naar de behoeftes van mijn klanten. Ik voeg dan regelmatig nog extra essentiële oliën toe om een persoonlijke behandeling te creëren. De inzichten die sommige klanten ervaren zijn prachtig. Innerlijke verzorging die reflecteert op de huid.”

Jannie de Jonge

Jannie de Jonge, Hoogeveen