Salon in beeld

“Ik heb me altijd al thuis gevoeld bij Chi Natural Life. Het is een fijn bedrijf met een prachtige filosofie. Toen ik verschillende Aromassages had ontdekt was ik verkocht. Zelf ben ik zeer milieu bewust en kan ik genieten van de natuur om ons heen. Toen Chi Essential Cosmetics werd geïntroduceerd wist ik het dan ook meteen, hiermee wil ik verder in mijn salon.

Ik ben zo blij dat er eindelijk een merk voor in de salon is die prachtig voor de huid en volledig biologisch zonder toevoegingen is!

Tijdens behandelingen ben ik nooit meer bang dat de huid negatief reageert. Zelfs de meeste gevoelige huidjes kunnen de producten van CEC verdragen en toch kunnen ook specifieke klachten zichtbaar verminderd worden. Mijn klanten reageren super goed op CEC en regelmatig krijg ik prachtige berichten van klanten over hun ervaringen. De huidconditie verbetert en klanten ervaren de geur als erg prettig.

Mijn behandelingen focus ik echt op ontspanning. De producten werken écht op de psyche en hier komen de mensen voor. Het belangrijkste vind ik dat de producten echt goed zijn voor de huid terwijl je ook gelijk een beleving creëert. Ik vind het belangrijk om mijn ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden en ook dat kan met CEC!”

Monique van Liere

Huidverzorgingsstudio Monique van Liere, Middelburg