Salon in beeld

“De mens, en zo ook mijn klanten worden kritischer. De vraag naar 100% natuurlijke huidverzorging groeit en dankzij Chi Essential Cosmetics kan ik mijn klanten bieden wat ze willen! Mijn doel in de salon is om mensen te laten ontspannen. Dankzij de etherische oliën en de aromatherapie die ik toepas, bied ik huidverbetering en pure verwennerij voor de geest. Doordat CEC bestaat uit een aantal lijnen kan ik op een gemakkelijke manier aromatherapie toepassen in mijn salon.

Langzaam heb ik mijn salon steeds verder laten uitbreiden en ik merk dat vele klanten trouw zijn aan CEC. Dat is natuurlijk niet voor niks. Belangrijk is het gevoel van verwennerij, maar de verbetering van de huidconditie maakt het plaatje helemaal compleet.

De manier van werken met CEC is echt een andere beleving als de “standaard” cosmetica en mijn klanten vinden het heerlijk.

Ik kan ze echt in de watten leggen en daar haal ik zelf zoveel energie en plezier uit. Ik neem rustig de tijd voor iedere klant. Het enthousiasme wat ik heb voor het vak en de producten breng ik over op mijn klanten. Ik vind het dan ook belangrijk om alles uit te proberen en hierin mezelf uit te blijven dagen.”

Wilhelmien Hof

Huidverzorgingsstudio Gelderingen, Steenwijk