Salon in beeld

“Ik maakte voor het eerst kennis met aromatherapie toen ik zelf nog bij een schoonheidssalon werkte, en op training ging. Ik was toen 22 en ik vond het zó interessant, het heeft me echt gepakt! Ik werk nu zelfstandig als ambulant schoonheidsspecialiste, dus ik heb geen salon aan huis. Op deze manier heb ik veel vrijheid en kan ik ook (oudere) mensen helpen die zelf niet naar een salon kunnen komen. Mijn klanten zitten vaak op een gewone stoel en daarom moet ik vaak improviseren. Als de klant het zelf ook prettig vindt, geef ik nog een hoofdhuidmassage extra en masseer ik de nek, omdat een volledige massage lastig is. Met Chi Essential Cosmetics werk ik heel graag omdat ik zo de producten zelf kan mengen en op maat kan maken. De geuren, het gemak, de uitstraling én het bedrijf vind ik super!

CEC is erg toegankelijk voor mijn klanten en ik kan steeds weer iets nieuws maken, zo blijft de behandeling ook verassend en verfrissend!

Ik voel me echt verantwoordelijk voor de huid van mijn klant, en om die reden zou ik nooit met producten willen werken die niet natuurlijk zijn. Mijn favoriete lijn is de A Touch of Happiness, maar mijn klanten zijn vooral fan van de A Touch of Roses lijn. Sinds 2017 werk ik naar veel tevredenheid met de producten van Chi Essential Comsetics en zie ik mezelf echt niet meer met een ander merk werken zonder oliën!”

Tamara van Gessel

Tamara van Gessel Holistisch Huidcoach, Gouda