Salon in beeld

“Kom binnen en relax! Dat is mijn werkwijze in de salon. Hierbij staan muziek, geur en ontspanning centraal. Ik ben een gevoelsmens en dat is waarom aromatherapie zo bij mij past.

Chi Essential Cosmetics biedt een prachtig scala aan producten die ervoor zorgen dat ik mijn klanten van een ontspanningsmoment en gezonde huidconditie kan voorzien.

De producten van Chi Essential Cosmetics vormen de basis van mijn salon. Ik vul dit zelf aan met mijn kennis, passie en rust. Tijdens een behandeling kijk ik niet naar de tijd, maar naar de persoon en ik denk dat dat het verschil maakt.

In mijn salon werk ik met een “van kop tot teen benadering”. Ik gebruik hierbij geur, muziek en diverse massagetechnieken om de connectie tussen gemoedstoestand en de huid te optimaliseren. Met de verschillende producten van Chi Essential Cosmetics bereik ik hele mooie resultaten. Om nog meer maatwerk te bieden, vind ik het fijn om CEC producten te mengen met de essentiële oliën van Chi Natural Life voor die extra persoonlijke ‘Touch’. In mijn salon zorgen gevoel, ontspanning en de producten van Chi Essential Cosmetics voor een complete huidverzorgende ervaring.”

Petrie Claassen

Gewoon Natuurlijk Peet, Waalre