Salon in beeld

“In mijn salon heb ik al 25 jaar een holistische aanpak. Als je geest, lichaam en emoties met elkaar zijn verbonden komt je ware schoonheid als vanzelf naar buiten. Chi Essential Cosmetics past met zijn totaal beleving zeer goed in deze visie. Ik vind het belangrijk om de producten allemaal zelf te ervaren, waardoor ik altijd volledig achter mijn keuze sta en een juist advies kan geven. Ik neem mijn klant bij de hand, leg de producten goed uit en maak het persoonlijk. Doordat ik ook zelf kan mengen bereik ik mooie huidverbeterende resultaten en kan ik elke behandeling een andere (geur) beleving aanbieden. Chi Essential Comsetics biedt een prachtig totaal pakket die goed past bij mijn werkwijze. Ik zie in de resultaten die ik behaal in de salon met 100% natuurlijke verzorging van Chi Essential Cosmetics, dat mijn visie werkt.

Niet alleen de huid ziet er gezond en stralend uit, maar mijn klanten komen echt tot rust en worden waar nodig weer even op gang geholpen.

In mijn salon heb ik regelmatig klanten die ernstige chemokuren moeten doorstaan. Ik merk sterk dat naast de ontspanning die de behandeling geeft, ook de huid (beter) herstelt dankzij plantenoliën en etherische oliën. Aromatherapie is compleet verweven in mijn leven, het is mijn passie. De natuur heeft ons zoveel prachtigs te bieden.”

Ellen Weijman

Ellen Skin, Body & Mind, Houten