Salon in beeld

“Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, ongeveer 30 jaar geleden, kreeg ik voor het eerst te maken met aromatherapie. Dit wekte direct mijn interesse en ik wist meteen dat ik dit wilde toepassen in mijn vak als schoonheidsspecialiste.

De producten van Chi Essential Cosmetics zijn uniek en sluiten aan bij mijn visie. In tegenstelling tot andere producten die ik heb ervaren doet dit wat het belooft. Eerlijke, pure huidverbetering in combinatie met rust en wellness is wat Chi Essential Cosmetics biedt. Dat is dus wat je bij mij in de salon mag verwachten.

De huid is ons grootste orgaan en neemt alles op wat we tot ons nemen. Ik kies daarom voor mezelf maar ook zeker voor mijn klanten gezonde, groene en schone producten! Met een passend advies begeleid ik mijn klanten. Met mijn kennis en ervaring help ik mijn klanten de juiste keuzes te maken en bewust te maken van bepaalde ingrediënten.

Huidverzorging in combinatie met aromatherapie is innerlijke en uiterlijke verzorging. Wanneer je je goed voelt, straal je dit ook uit. Wanneer je het uitstraalt voel je je goed. Deze combinatie streef ik altijd na. Happy & healthy aging dus!

Liefde voor jezelf is erg belangrijk. Hoe mooi is het dat ik met mijn vak en met de producten van Chi Essential Cosmetics mensen kan helpen zich goed te voelen van binnen en buiten!”

Jacqueline Stekelenburg

Salon Jacqueline Natuurlijk Mooi