Salon in beeld

“Tijdens mijn loopbaan ervaarde ik dat tijdens de meeste behandelingen vaste protocollen gevolgd worden. Ieder lichaam is anders, en daarom staan jouw noden of klachten bij mij centraal. Ik ga opzoek naar een behandeling die op het lijf geschreven is.

Ik ben al lang bekend met de producten van Chi en ik vertrouw Chi Essential Cosmetics compleet. Ik weet wat de ingrediënten zijn, waar deze vandaan komen en wat de werking ervan is. Met de huidverzorging van Chi Essential Cosmetics kan ik bewust goede, eerlijke behandelingen en producten aanbieden. Daarnaast weet ik dat ik het product wat ik in mijn hand heb volledig kan vertrouwen.

De combinaties met de natuurlijke huidverzorging van CEC zijn eindeloos. Ik kan iedere klant op maat behandelen. Dit past precies bij mijn visie. Wat ik een erg bijzondere ervaring vond, is dat ik een klant die al jaren moeite heeft met een juist product vinden wegens allergie, kan helpen om de juiste huidverzorging te kiezen.

De allergieën zijn sinds het gebruik van CEC niet meer teruggekomen.

Mijn klanten delen het vertrouwen in de producten.”

Melissa Capelle

Massage à Point