Salon in beeld

“Het mooie aan Chi Essential Cosmetics vind ik dat de producten rechtstreeks uit de natuur komen! De producten zijn eerlijk, puur en helend wanneer dat nodig is. Daarnaast hebben de lijnen een heerlijke geurbeleving. Dankzij de schat aan waardevolle werkstoffen die de natuur ons biedt zijn er enorm veel mogelijkheden voor de huid. Ik werk sinds 2018 met de producten van Chi Essential Cosmetics maar ik pas aromatherapie al jarenlang toe in mijn praktijk. Mijn favoriete producten zijn het Serum Triple Rosa Mosqueta en het Bio Mask.

Onlangs heb ik nog een mooi resultaat behaald bij een cliënte die 30 jaar lang reguliere cosmetica heeft gebruikt voor haar huid en overstapte op de complete lijn van CEC inclusief een serum en masker. Na 6 weken gaf haar huid echt een wow-effect!

Het liefst geef ik een behandeling op maat en hierbij kijk ik naar wat de huid nodig heeft en welke geuren bij iemand passen. Dit is een proces waarbij ik altijd meebeweeg en kijk naar hoe de huid reageert maar ook naar hoe een cliënt de producten en de behandeling zelf ervaart!”

Yvonne van der Vliet – van den Heuvel

Huid- en Voetverzorging de Roos