Salon in beeld

“Steeds meer mensen worden bewust van de kracht van de natuur. Dit zie je overal in terug en ook de vraag naar natuurlijke huidverzorging groeit. Het is een logische stap om hierop in te spelen! Ikzelf ben al meer dan 12 jaar geleden in contact gekomen met 100% natuurlijke producten en dat is sindsdien altijd blijven hangen.

Verschillende huidtypes reageren een stuk beter op natuurlijke verzorging en dat ervaart de klant direct wanneer hij of zij in mijn stoel ligt.

In mijn salon focus ik me op een volledige ontspanning. Zo is er de mogelijkheid om een complete wellness middag te boeken waar je kunt genieten van verschillende faciliteiten. Hoe meer ontspannen je je voelt, hoe beter je huid reageert op werkstoffen en hoe doeltreffender de behandelingen dus ook zijn.

De producten van Chi Essential Cosmetics zijn een absolute meerwaarde in mijn salon. De “me time” die mijn klanten ervaren wanneer ze een afspraak hebben geboekt, kunnen ze met de producten van CEC ook thuis ervaren. Ik bied een compleet plaatje, van wellness tot aan huidverbetering en mijn klanten genieten daarvan!”

Els Diependael

City of Women, Erembodegem