Salon in beeld

100% natuurlijk, dat is wat ik wilde toen ik startte met mijn salon. Chi Essential Cosmetics is een van de weinige merken die dit ook echt heeft. Toen ik het merk leerde kennen was ik dan ook direct om.

Tijdens mijn opleiding aromatherapie ben ik in aanraking gekomen met essentiële oliën en vette plantenoliën zoals arganolie, jojobaolie en kokosolie. De kennis die ik hierover opdoe blijft mij overtuigen dat deze natuurlijke grondstoffen de basis zijn voor de beste huidverzorging. We hoeven dan geen onnodige ingrediënten te gebruiken als de natuur ons al het beste geeft. Zo kan ik ook mijn steentje bijdragen aan een duurzame en bewuste maatschappij.

Sinds ik de producten van Chi Essential Cosmetics gebruik heb ik wel degelijk verschil gemerkt en ik wil dan ook niks anders meer voor mijn huid. Het Bio Mask bijvoorbeeld is mijn redder in nood als ik eczeem rondom mijn ogen heb. Het verzacht direct en na 1 à 2 dagen is de huid weer hersteld. De Happiness lijn vind ik ook heel fijn om te gebruiken, de geur geeft me gelijk een opgewekt en vrolijk gevoel. Ook bij mijn klanten heb ik verschillende mooie resultaten gezien.

Naast een mooie huid, bied ik mijn klanten ook graag ontspanning aan zodat diegene weer relaxed en stralend de salon verlaat. Ik neem de tijd voor een bakje koffie of thee, een praatje en advies. Klantencontact en een band opbouwen vind ik ook het mooie aan mijn vak.

I am Blessed.”

Danielle van den Heiligenberg

Blessed By Daan