Salon in beeld

“Een tijd geleden heb ik voor mezelf het roer omgegooid. Ik wilde mijn -toen overprikkelde- zintuigen op een positieve manier inzetten om anderen te helpen. Mijn interesse in schoonheidsverzorging was er altijd al en over de combinatie met aromatherapie heb ik niet lang hoeven nadenken. Nadat ik de studie tot schoonheidsspecialiste had afgerond, startte ik direct mijn eigen praktijk en de opleiding tot aromatherapeut. De verschillende etherische oliën vertelden mij zelf hun verhaal. Mijn zintuigen werden positief geprikkeld; het voelen, het ruiken, het proeven en dit is dan ook precies wat ik mijn klanten graag wil laten ervaren.

Aromatherapie gecombineerd met huidverzorging, het hele lichaam op zintuigelijk niveau behandelen. Er is voor mij geen ander merk wat daar beter bij aansluit dan Chi Essential Cosmetics. Het merk is even puur en transparant als de producten en dat is voor mij een absolute vereiste. . Alle producten en geurlijnen overtreffen de verwachtingen.

Ik voel mezelf het prettigst in de natuur en dat geluksgevoel overkomt mij telkens weer als ik aan het werk ben met de producten van Chi Essential Cosmetics. Letterlijk met je handen in de klei!

De stap naar dit bijzondere merk maakte ik zonder twijfel. Toen ik merkte hoe enthousiast mijn klanten er over waren, werd mijn keuze des te meer bevestigd. Ik gun mijn klanten de heerlijke ervaring van goede huidverzorging, de ontspanning en tegelijkertijd de beste en meest pure Huidverbetering. Dit alles kan ik mijn klanten aanbieden met Chi Essential Cosmetics.

Een alles omvattende quote van één van mijn klanten: “Ik draag een steentje bij aan de natuur en het milieu met deze producten en mijn huid profiteert hier ook mooi van.”

Susanne Bataille

Beautyburcht