Serums & synergiën

Ieder mens is uniek. Creëer een geurbeleving en persoonlijke behandeling op maat!

Essentiële oliën, serums en synergiën zijn waardevolle aanvullingen die kunnen worden toegevoegd aan de neutrale lijn ‘A Touch of Chi’.
Voeg de werkstoffen naar behoefte toe om een unieke, klantgerichte behandeling te creëren voor iedere cliënt!

Synergiën

In een synergie zijn de etherische oliën zo op elkaar afgestemd dat ze elkaar versterken en er een specifieke, doelgerichte werking ontstaat. De 100% natuurlijke en aromatherapeutische huidcomposities zijn puur te gebruiken, maar kunnen ook gemengd worden met andere producten uit de neutrale lijn ‘A Touch of Chi’.

Synergy 1 Sensitive Skin
Deze synergie heeft een rustgevende, verzachtende en regenererende werking op de huid. Sensitive Skin bestaat uit jojoba met roos, jasmijn, sandelhout, motia attar, roos attar en patchouli, deze etherische oliën werken verzachtend, voedend en beschermend. Cipres en citroen versterken de huid.

Synergy 2 Scar Treatment

Deze synergie werkt sterk regenererend en verbetert zowel oud als nieuw littekenweefsel.
De basis is een rijke vitamine olie op basis van rozenbottel. De combinatie van helicryse, lavendel en geranium zorgt ervoor dat de huid snel kan herstellen. Ook bij een oud litteken is deze synergie geschikt. Breng het elke dag minstens tweemaal op het litteken aan. Deze synergie kan ook goed ingezet worden bij een acne huid vol littekens en bij een slechte doorbloeding.

Synergy 3 Acne Treatment
Deze synergie werkt talgregulerend, afvoerend en ontstekingremmend. Acne treatment bestaat uit jojoba met essentiële oliën van neroli, citroen, cipres, lavendel, ravintsara, rozenhout, geranium. Het is een goed werkende synergie bij acne en een vette huid.

Luxe serums

De serums geven een extra (geur)dimensie aan uw behandeling. Roos, neroli en jasmijn zijn kostbare en verfijnde essentiële oliën. Deze luxe serums zijn huidverzorgend en geschikt voor iedere huid. De serums zijn zo gecomponeerd dat ze met de Skin Oil, maar ook met de Balm, Peeling en Cleansing Oil te mengen zijn. Voor een extra boost kan het serum puur op de huid gebruikt worden en ook aangebracht worden onder het pop-up masker.

Serum 1 Rose met jojoba en rozenolie
Op de huid werkt roos regenererend en samentrekkend en op de psyche harmoniserend en ontspannend.

Serum 2 Neroli met jojoba en neroli
Neroli (oranjebloesem) werkt verzorgend, verzachtend en verstevigend en op de psyche opmonterend.

Serum 3 Jasmine met jojoba en jasmijn
Jasmijn is verzorgend en versterkend en op de psyche opmonterend en kalmerend.

Serum Cactus Gold
Dit serum bestaat uit 100% biologische Cactusolie uit de woestijn van Zuidelijk Marokko. Deze 100% plantaardige olie uit de zaden van de Cactusvrucht wordt ook wel ‘Golden oil’ genoemd. De olie wordt snel door de epidermis (opperhuid) opgenomen. Dit ‘gouden serum’ werkt huidverbeterend, verstevigend en herstellend, vooral rond de ogen, mond en decolleté.

Serum Triple Rosa Mosqueta
Een 100% biologisch trio van drie rozenbotteloliën!  Samen hebben ze een prachtige rode kleur en een fantastische huidherstellende werking. Dit serum is rijk aan vitaminen (o.a. vitamine E) die het natuurlijke genezingsproces van de huid stimuleren. Deze olie is zeer geschikt voor iedere huid die extra ondersteuning nodig heeft. Ook werkt dit serum op de anti-aging en het is mooi toe te passen bij littekenweefsel. Het serum Triple Rosa Mosqueta bestaat uit de volgende drie rozenbotteloliën: de plantolie van de geperste bottel, het CO2 extract van de bottels en het CO2 extract van de zaden. Lees hier meer over dit serum!
Serum Triple Rosa Mosqueta was genomineerd voor Professional Beauty Product of the Year 2018! 

Serum Blue Itis Treatment
Het nieuwste serum van Chi Essential Cosmetics is van grote waarde bij huidontstekingen! De synergie van oliën zorgt voor vermindering van de ontsteking, van jeuk, zorgt voor huidherstel en speelt een rol bij het voorkomen van een histamine uitbraak. Overal waar hitte in de huid optreedt, is dit serum een heerlijke verkoeler. Door de combinatie van bijzondere vette plantoliën en essentiële oliën is dit een must bij acute en chronische huidontstekingen. Lees meer over het serum op de blog van Chi Essential Cosmetics!
Serum Blue Itis Treatment was genomineerd voor Professional Beauty Product of the Year 2019! 

Maskers

CEC Pop-up maskers

Met dit pop-up masker maak je supersnel een verfrissend en hydraterend masker. Het masker is van 100% katoen en ziet er uit als een pepermuntje. Dit maskerkompres combineer je met de bloemenwaters. Het sluit perfect aan op de huid en zorgt dat de werkstoffen goed opgenomen worden door de huid. Het masker voedt, verzacht en hydrateert. Je kunt zelf de werkstoffen bepalen door de keuze van het hydrolaat en de huidolie die je onder het masker aanbrengt.

Bio Mask, Dry & Sensitive Skin
Dit 100% biologische masker is zeer geschikt voor de droge tot zeer gevoelige huid. Als basis bevat dit masker witte klei, deze heeft een zachte zuiverende werking op de huid. Hieraan zijn vette plantenoliën toegevoegd: Rozenbottel (Rosa mosqueta), Hennepzaad, Argan, Sacha inchi, Abrikozenpit en Jojoba. Deze werken hydraterend, herstellend en het dient als een antioxidant op de huid. Het masker voor in de salon is kant-en-klaar en geschikt voor 20 tot 25 maskers.