Salon in beeld

“Al 10 jaar werk ik met heel veel passie en plezier als schoonheidsspecialiste. Mijn visie gaat verder dan alleen de uiterlijke verzorging, ik hecht ook waarde aan de innerlijke verzorging. Health en beauty gaan hand in hand en dit combineer ik ook zo in mijn salon. Chi Essential Cosmetics past precies bij de uitstraling en visie die ik wil in mijn salon. In veel producten zitten ingrediënten die niet bijdragen aan huidverbetering, maar eerder schade aanbrengen op de huid.

De bewustwording van mijn klanten wordt steeds groter en met Chi Essential Cosmetics kan ik de beste kwaliteit bieden in huidverzorging, geurbeleving en huidverbetering.

A touch of Lavender is mijn favoriet. De etherische olie is zowel goed voor de psyche als voor de huid. Ik heb al meerdere malen huidproblemen opgelost en ik vind het prachtig om te zien hoe ik iemand zelfvertrouwen terug kan geven, door het gebruik van de juiste producten!

Ik werk op gevoel. Als mijn klanten blij en vol energie de salon verlaten is mijn missie geslaagd. Ik combineer CEC in mijn salon met Guasha therapie. Hierin onderscheid ik mezelf en mijn salon. Het is een prachtige vernieuwende werkwijze. Mijn klanten blijven verrast door deze combinatie.”

Monique Meeuwis

You Care Forever, Heeze