Salon in beeld

“Twee jaar geleden heb ik CEC in onze salon opgenomen. Wat direct als nieuw ervaren werd waren de heerlijke geuren die ook op holistische gebied ingezet worden in plaats van alleen naar de buitenkant te kijken. Wij hebben nu ook een nieuwe vestiging in Etten-Leur geopend: VitaHealth. Zowel in onze salon Vitality in Roosendaal als onze salon VitaHealth in Etten-Leur werken we tijdens de behandelingen met de producten van CEC. Wij vinden het super dat we dankzij CEC het concept hier helemaal kloppend hebben kunnen maken.

Wat mij heeft geholpen is dat Chi Essential Cosmetics een landelijke bekendheid heeft. Nu we deze therapeutische en holistische behandelingen geven in de salon kunnen we onze klanten op alle vlakken behandelen. Dit kan zijn dat we de producten inzetten dankzij de therapeutische werking op de stemming, maar het kan ook dat we samen gaan kijken naar de huidklacht en hier het behandelplan op afstemmen.

Ik en mijn team zijn echt fan van het Bio Mask, het voedt de huid dermate dat je ziet dat de huid rustig wordt. Door het hoge gehalte aan werkstoffen worden fijne lijntjes direct opgevuld en geeft het een frisse uitstraling. De huid voelt na de behandeling zacht aan en de klanten zien en voelen echt resultaat na het masker!

We blijven groeien met onze salon en blijven er leuke nieuwe dingen in het vooruitzicht met de producten van Chi Essential Cosmetics. Bij onze natuurlijke salon krijgt jouw huid van binnen en van buiten de juiste voedingsstoffen, die je huid verdient!”

Berdina Venmans

Vitality, Roosendaal