Salon in beeld

“Ik voer mijn passie als schoonheidsspecialiste al sinds 1982 uit. Ik heb aromatherapie altijd al een toevoeging gevonden in deze branche. Ik heb gelukkig eindelijk een merk gevonden wat volledig bij mij en mijn visie aansluit, namelijk Chi Essential Cosmetics. CEC voelt geheel vertrouwd en goed, terwijl ik nog maar kort met CEC werk. Ik kan alle kanten op met etherische oliën en ik vind het persoonlijk top dat alle producten 100% natuurlijk en biologisch zijn.

Mijn overtuiging is dat alles wat niet uit de natuur komt niet goed is, dus ook niet goed voor de huid.

Natuurlijke producten staan dichter bij jouw eigen huid en lichaam. De producten worden door huid en lichaam herkend, gaan dieper de huid in en kunnen dus beter hun werk doen! Ik zie bij onrustige huidjes de huidfuncties daadwerkelijk verbeteren.

De heerlijke geuren zorgen ervoor dat mijn klanten echt even alles kunnen loslaten en optimaal kunnen ontspannen. Ik behandel ons lichaam de psyche en huid als een pakket en niet los van elkaar. Het gebruik van hydrolaten of etherische oliën versterken de resultaten van mijn behandeling.”

Corrie Bouwmeester

Schoonheidssalon Eclore, Capelle aan den IJssel