Salon in beeld

“Al 35 jaar ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste met erg veel passie. In deze 35 jaar ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in natuurproducten en etherische oliën voor de huid. Echter was het in mijn begin jaren “moeilijk” om op maat gemaakte producten aan te bieden aan mijn klanten voor thuisgebruik.

Dankzij Chi Essential Cosmetics kan ik mijn klanten kennis laten maken met 100% natuurlijke huidverzorging.

Plantenoliën doen veel meer voor de huid dan minerale oliën. Door de verschillende lijnen kun je heel specifiek inspelen op de huid van de klant, waardoor je een persoonlijke ervaring creëert en gelijk een gewenst resultaat bereikt. Het mengen vind ik daarbij super en mijn klanten vinden het heerlijk dat ze een product krijgen wat speciaal voor hun is samengesteld.

Naast mijn eigen salon, ben ik ook werkzaam bij een gezondheidswinkel en heb ik recent een jaar natuurgeneeskunde gestudeerd. Doordat deze werkzaamheden goed aansluiten bij mijn salon heb ik erg veel ervaring op kunnen doen binnen de aromatherapie. Ik ben nooit uitgeleerd maar dankzij mijn ervaring weet ik erg goed welke kanten ik op kan met etherische oliën. Zelf probeer ik veel uit en heb ik prachtige ervaringen met het Serum Blue Itis Treatment. Helaas heb ik al ongeveer 18 jaar morphea scelerose oftewel bindweefselreuma. Dit is erg zeldzaam en er is nog niks op de markt wat deze klachten kan verminderen of verhelpen. Dankzij het Blue Itis Serum zijn mijn klachten daadwerkelijk verbeterd! Ik heb voor CEC gekozen omdat ik met dit merk mijn passie en ervaring voor aromatherapie kan combineren. Samen met een persoonlijke ervaring voor mijn klanten staat dit bovenaan in mijn salon.”

Monique Lamers

Wellness & Beauty Salon, Venlo