Salon in beeld

“Chi Essential Cosmetics geeft mij een bepaald vertrouwen. Ik heb een goed gevoel bij de producten en de visie van dit top merk en dat is voor mij erg belangrijk. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat je iets wat je niet kan eten, ook niet op je huid zou moeten smeren.

De huid is ons grootste orgaan en daar moeten we zuinig mee zijn.

Met de producten van Chi Essential Cosmetics kan ik een bepaalde bewustwording overbrengen tijdens mijn behandelingen. Zowel het innerlijke als de uiterlijke verzorging is belangrijk. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de huid maar voor heel ons lichaam. Helemaal op maat werken, daar wordt ik blij van.

Doordat alle producten erg breed inzetbaar zijn heeft CEC een hele andere dementie dan de reguliere cosmetische merken. De combinaties die je kan maken zijn oneindig en zorgen dat iedere huid de optimale behandeling krijgt. De huid is nooit hetzelfde, omdat er heel veel factoren telkens wisselen. Denk aan weer, seizoen, gezondheid, gemoedstoestand enzovoort. Ik vind het belangrijk om naar de mens in zijn geheel te kijken, ofwel Holistisch werken. Health is beauty! “

Henriëtte Boer - Kroonen

Let's Face It, Dordrecht