Salon in beeld

“Toen ik startte met mijn schoonheidssalon heb ik eerst gekeken naar mijn eigen visie. Wat wil ik mijn klanten bieden en waar wil ik mezelf op focussen? Mijn gedachten gingen gelijk naar huidverbetering en legde hiermee niet direct de link naar een huidverzorgingsmerk wat 100% natuurlijk is. Dankzij mijn ervaring die ik heb opgedaan in de jaren die ik bij Chi heb gewerkt, heb ik geleerd dat niks minder waar is!

Hoe meer je je verdiept in de 100% natuurlijke producten van Chi Essential Cosmetics, hoe meer je ervaart wat er allemaal mogelijk is.

Mijn favoriet is het serum Triple Rosa Mosqueta. Met dit product kan ik directe resultaten bieden en je ziet de huid onder je ogen herstellen. Mijn mooiste ervaring met dit product is bij een klant met eczeem. Dit bleek een allergie te zijn en haar huid was erg droog met veel schilfers. Ik heb haar geadviseerd om 2x per dag het serum toe te voegen aan haar huidverzorging en wat bleek, na 2 weken was het de helft minder en na 8 weken was haar klacht gewoon helemaal weg! Ik en mijn klanten zijn weg van dit product.

Door mijn interesse in het 100% natuurlijke blijven er nieuwe dingen op mijn pad komen. In mijn jaren bij Chi heb ik ontzettend veel geleerd. Zo gaf ik hier zelf ook trainingen en ken ik alle in en outs van het merk. Ondanks mijn ervaring blijft mijn interesse groeien, blijf ik dingen ontdekken en nieuwe combinaties uitproberen. Ik kan alle lijnen en alle producten met elkaar combineren en echt een behandeling op maat maken voor mijn klanten. Daarnaast verdiep ik me ook steeds meer in de verzorging van binnenuit. Chi Essential Cosmetics speelt hier perfect op in!”

Marly Moerkens

MoMent Beautysalon, Gilze