Salon in beeld

“Chi Essential Cosmetics voelt voor mij als thuiskomen. Mijn moeder en ik hadden altijd een klein Chi winkeltje en mijn moeder heeft mij dit met de paplepel ingegoten. Thuis rook het altijd heerlijk en van haar heb ik geleerd dat er vaak een natuurlijke oplossing is. Dankzij mijn ervaringen van jongs af aan geloof ik echt in de kracht van natuurlijke producten en sta ik er helemaal achter.

Ook van mijn klanten hoor ik fijne verhalen terug. Een vriendin van mij had een slechte huid, maar deze is nu veel frisser! Zelfs haar dermatoloog was hier verbaasd over! Ook bij klanten met acne heb ik mooie resultaten behaald met het Serum Blue Itis Treatment. Het is erg leuk om te horen dat anderen deze verbetering ook gaan zien!

Mijn salon is een soort mini-kuuroord. Ontspanning, beleving en balans staan hier centraal. Elke behandeling is een echt verwenmoment.

Omdat de huid vaak snel reageert op emoties en stress werken we dankzij deze diepe ontspanning ook aan de verbetering van de huid. Alles van het lichaam is zo nauw met elkaar verbonden, daarom kijk ik altijd naar het geheel.”

Judith Goossens

Es Vedra